Min resa!

divider

Jakt är mitt liv. Hållbar jakt är min dröm.

på jakt med hund

Min ambition är att utbilda jägare,
inte bara hjälpa folk att ta jägarexamen.

Jag tog mina första steg på Dianas stigar redan som 6-åring då min granne Gösta tog mig med ut på jakt eftersom han uppmärksammat mitt stora intresse för djur och natur.

Med hjälp av Göstas uppmuntran och kunskaper tog jag min jägarexamen när jag var 13 år och mitt intresse har bara fortsatt att växa sedan dess.
Likaså viljan att ständigt lära mer och att utvecklas som jägare.
Att dessutom se detta intresse vakna hos både min son och min fru gör mig stolt och ger mig vilja och energi att visa fler människor vad jakten har att erbjuda.


För mig är jakt så mycket mer än bara en hobby, det är en livsstil.
Den känslan är bland det viktigaste att förmedla till blivande jägare.
Jag vill skapa jägare med goda kunskaper om djur och natur, om säkerhet, etik och moral.
Tillsammans tar vi de första stegen mot ett liv som jägare.

övning på skjutbanan

En lyckad jaktdag är för mig en härlig naturupplevelse med goda kamrater, en termos hett kaffe, väntan, förväntan, spänning, tystnad. Om dagen dessutom avslutas med vilt i säcken ser jag det som en bonus vare sig det är jag eller min kamrat som fällt viltet.


Jaktfrågan är en het potatis i dagens samhälle vilket gör det ännu viktigare att förespråka jaktens betydelse inom viltvård.
Jakt behövs för att behålla det svenska landskapets friskhet och skönhet men det måste skötas på rätt sätt och till det behövs kunskap.

Hållbar Jakt erbjuder mer än bara ett jägarbevis.
Jag hjälper dig att bli jägare med allt vad det innebär.
Att ta in hela upplevelsen och inte bara fokusera på skottet. Att föra över min entusiasm till dig som elev. Att skapa sanna jägare!
Företaget är godkänt för F-Skatt Org.nr: 790428-4614